Samo na spletu

AMAZING LASHES SET

22,35 

Set maskare za trepalnice Amazing Effect Mascara, ter seruma za trepalnice in obrvi Lash & Brow Power Serum.

  • 30% prihranek ob nakupu seta!
  • Maskara Amazing Effect: majhna ščetka – maksimalen volumen
  • Serum Lash & Brow Power Serum: popoln krepilni tretma za vaše trepalnice in obrvi

Na zalogi

Najboljša cena v 30 dneh je enaka trenutni.

Popoln par po ugodni ceni! Maskara za trepalnice Amazing Effect in serum za trepalnice Lash & Brow Power.

Amazing Effect maskara: majhna ščetka – maksimalen volumen. Amazing Effect maskara trepalnicam nudi neverjeten volumen, hkrati pa jih lepo definira in loči! Majhna, kratka ščetka doseže vse vaše trepalnice, tudi tiste najmanjše v kotičku očesa. Zahvaljujoč formuli, ki trepalnicam nudi volumen, kljub majhni ščetki, so trepalnice po uporabi debelejše in bolj zapeljive.

Lash & Brow Powe serum: privoščite svojim trepalnicam in obrvem popoln krepilni tretma! Ne glede na to, ali želite močnejše trepalnice ali spodbuditi njihovo naravno rast, je Lash & Brow Power Serum izdelek, ki nudi najboljšo možno nego. Nanašajte ga redno, saj boste s tem zaščitili trepalnice pred škodo, ki jo povzroči odstranjevanje maskare. Občutljive trepalnice postanejo močnejše in prožnejše, manj se lomijo. Prozoren gel ščiti trepalnice in obrvi ter spodbuja zdravo regeneracijo in naravno rast.

 

Maskaro nanesite na trepalnice od korena do konic. Serum nanesite 1x dnevno na očiščene (nemastne) obrvi in trepalnice. Pazite, da serum ne zaide v oči.