ČOPIČ ZA PUDER MULTI POWDER BRUSH 60319

14,95 

Svilnato mehak čopič za puder iz naravnih materialov

  • Izjemno mehke sintetične ščetine za optimalno mešanje
  • Embalaža iz biorazgradljivih in naravnih materialov
  • Vsestranski čopič za puder v prahu in kompaktni puder

Na zalogi

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 11,96 

Trajnostni in praktični čopič Multi Powder Brush se lahko uporablja na različne načine, za nanašanje katere koli vrste pudra v prahu ali kompaktnega pudra. Ne glede na to, ali gre za rdečilo za lica, osvetljevalec, bronzer ali kateri koli drug puder za obraz – ima čopič za puder okroglo glavo, ki dopolni vaš videz ličil z mehkim zaključkom. Goste, izjemno mehke sintetične ščetine so idealne za brezhibno mešanje – kot nalašč za ustvarjanje naravnega zaključka.

Embalaža:
Objemka je izdelana iz recikliranega aluminija. Ročaj je kombinacija pšenične slame in bioplastičnega polilaktida (PLA), ki je pridobljen iz obnovljivih in naravnih materialov. Zato sta oba biorazgradljiva. Za zunanji papir pa je ARTDECO namenoma izbral papir iz trajnostnega gozdarstva, ki izvira iz odgovorno gojenih gozdov in nasadov.

Najpomembnejše sestavine in njihovi učinki:

  • Vegansko (brez sestavin živalskega izvora)

Izbrani puder zajemite s čopičem Multi Powder Brush. Bronzirni puder Natural Skin Bronzer ali rdečiloza lica Silky Powder Blush sta idealna za ta čopič. Nato začnite definirati obraz tako, da s čopičem nežno nanesete puder na želene predele.

Nasvet: po uporabi odstranite morebitne ostanke pudra iz čopiča. Čopič lahko tudi redno umivate z blagim šamponom.