ČOPIČ BROW DEFINING BRUSH 60392

5,95 

Natančen čopič za obrvi s sintetičnimi ščetinami

  • Natančen in enakomeren nanos
  • Z gostimi sintetičnimi ščetinami
  • Embalaža iz recikliranega aluminija in biorazgradljivih surovin

Na zalogi

Čopič za obrvi ima fino zoženo konico, ki omogoča enostavno nanašanje gela, kreme, tekoče in pudraste teksture za popolno definirane obrvi. Poševna oblika sintetičnih ščetin se odlično prilega konturi obrvi, čopič pa je tudi okolju prijazen. Trajnosten čopič, s katerim boste enakomerno in natančno nanesli barvo za obrvi za naraven ali močno definiran videz. Ne glede na to, kateri videz vam je ljubši, je čopič za obrvi tako vsestranska, kot ste vi!

Embalaža

Obroček (združuje ročaj s ščetinami) je izdelan iz recikliranega aluminija. Ročaj je kombinacija pšenične slame in bioplastičnega polilaktida (PLA). PLA se pridobiva iz obnovljivih in naravnih surovin. Tako pšenična slama kot PLA sta biološko razgradljiva.

Zložljiva škatla

ARTDECO je namenoma izbral papir iz trajnostnega gozdarstva, pridobljen iz odgovorno obdelanih gozdov in nasadov. Zato boste na škatli našli simbol FSC mix.

Najpomembnejše sestavine in njihov učinek:

  • veganski

Pred nanosom ličil si obrvi oblikujete s krtačko za obrvi. Fino zožena konica čopiča za obrvi, vam omogoča natančno in enakomerno definiranje obrvi, ter zapolnitev morebitnih praznih prostorčkov. Pri nanosu kreme ali gela na obrvi, začnite na notranji strani obrvi in nato vlecite črto proti zunanji strani (pustite, da barva zbledi proti koncu obrvi).