ČOPIČ LARGE OVAL PREMIUM 60305

11,95 

Količina: 1kos

Na zalogi

Naj bo krematst, v prahu, tekoč ali v kamnu – čopič Large Oval Brush omogoča za enakomeren in natančen nanos vseh vrst pudrov in poskrbi za brezhiben “airbrush” učinek. Fine in izredno gosto vezane ščetine, so narejene iz trpežnih sintetičnih vlaken in so zelo prijetne na dotik. S čopičem boste puder enakomerno nanesli na obraz. Ergonomsko oblikovan ročaj se popolnoma prilega vaši dlani, hkrati pa je lepo vodljiv čez vse obline obraza zaradi prožnega materiala.

Na kratko o izdelku:

  • Ovalen čopič – VELIK.
  • Primeren za nanos kremastega, tekočega pudra ali pudra v kamnu in prahu. Še posebej primeren za nanos pudra na velikih površinah.
  • Fine, goste ščetine, so narejene iz trpežnih sintetičnih vlaken.
  • Za enakomeren zaključek make-up.
  • Ergonomičen in fleksibilen ročaj.

Na hrbtno stran vaše dlani si nanesite izbrano tekočo podlago in jo kanček zajemite s čopičem (puder v prahu, kamnu ali kremast puder, lahko nanašate tudi direktno iz embalaže). Nato puder nanesite s krožnimi gibi na vaš obraz. Pri nanosu pudra v kamnu ali prahu, pred nanosom na obraz čopič nežno otresite, da odstranite odvečno količino.

Nasvet: če želite doseči bolj močno prekrivnost tekočih ali kremastih podlag, le te s čopičem vtrite v kožo.

Čopič redno čistite z nežnimi mili, vsekakor pa ne s trdim milom in toplo vodo. Ne sušite čopiča na radiatorju ali s sušilcem za lase!