ČRTALO ZA OBRVI NATURAL BROW LINER

2,95 

Količina: 1,4g

2 medium brunette3 soft brown5 driftwood8 ash brown
Clear

Ustvarite čudovite naravne obrvi! Črtalo za obrvi Natural Brow je popolno, če imate raje subtilne obrvi naravnega videza. Takoj zapolni vse majhne vrzeli – za subtilne in prefinjene obrvi. Poleg tega, da je obogaten z vsaj 95 % sestavin naravnega izvora*, kot so bombaževa in druga rastlinska olja, se svinčnik za obrvi ponaša s trajnostno embalažo in izjemnim delovanjem. Manj je več! Posebna formula uporablja manj sestavin in je večinoma sestavljena iz visokokakovostnih naravnih olj, skrbno izbranih zaradi odlične združljivosti. Kompatibilnost svinčnika s kožo je dermatološko potrjena, kar pomeni, da je varen za uporabo na občutljivi koži. Najboljši del? Svinčnik za obrvi je vodoodporen – za popolno oblikovane obrvi, ki so obstojne ves dan!

Pakiranje: črtalo Natural Brow Liner je izdelan iz lesa iz trajnostnega gozdarstva. Posebna pozornost je namenjena uporabi lesa iz 100 % certificiranih virov, da se zagotovi dosleden izdelek.

 

Najpomembnejše sestavine in njihovi učinki:

  • Bombaževa in druga rastlinska olja
  • Brez mineralnih olj, parabenov, silikonov, mikrokroglic, nanomaterialov, GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Vegansko (brez sestavin živalskega izvora)

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 15% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Nanesite na obrvi s kratkimi potezami, da zapolnite vse manjše luknjice.

Barva

2 medium brunette, 3 soft brown, 5 driftwood, 8 ash brown

Količina

1,4g