ČRTALO ZA OBRVI NATURAL BROW PENCIL

5,95 

Svinčnik s popolnim nanosom barve za hitro urejanje obrvi.

  • Poudari obrvi in hitro zapolni prazne predele.
  • Vsaj 95 % sestavin naravnega izvora*.
  • Les je pridobljen iz trajnostnega gospodarjenja z gozdovi.
03 walnut wood06 dark oak08 smoked oak09 hazel
Clear

S svojo mehko in kremasto konico ima naš svinčnik popoln barvni nanos, ki vam pomaga hitro in enostavno urediti obrvi. Senčenje je preprosto in vam bo pomagalo doseči naraven zaključek, hkrati pa zapolniti vse majhne prazne predele. Naravna oblika obrvi je rahlo poudarjena. Za naraven videz obrvi!

Sestavine in njihov učinek:

  • Naravni svinčnik za obrvi je narejen iz vsaj 95 % sestavin naravnega izvora*, kot sta jojobino olje, ki ohranja dlačice prožne, in karnauba vosek, ki neguje obrvi.

Pakiranje:

Črtalo za oči je izdelano iz lesa s certifikatom PEFC. ARTDECO je namenoma izbral podlogo s certifikatom PEFC, pridobljeno iz odgovorno upravljanih gozdov in nasadov. Zato boste na škatli našli simbol PEFC. Pokrovček je narejen iz materiala, ki ga je mogoče reciklirati.

* Zaradi transparentnosti do naših strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 5% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Nanesite na obrvi s kratkimi potezami, da zapolnite vse manjše predele, kjer vam obrvi ne rastejo.

Količina

1,5g

Barva

03 walnut wood, 06 dark oak, 08 smoked oak, 09 hazel