ČRTALO ZA OČI SMOOTH EYE LINER

Original price was: 7,95 €.Current price is: 3,15 €.

Količina: 0.0014kg

Gladko črtalo za oči iz vsaj 85 % naravnih sestavin*.

  • Gladko črtalo za oči v intenzivnih barvah.
  • Vsaj 85 % naravnih sestavin*.
  • Les je pridobljen iz trajnostnega gozdarstva.
10 black14 stone15 volcanic ash25 deep sea65 olive oil81 rare earths89 bark
Clear

Najnižja cena v 30 dneh: 3,15 

Kremasta tekstura in odlična pigmentacija – popolna kombinacija! Črtalo za oči Smooth Eyeliner poudari vaše oči z neverjetno natančnostjo. Obogateno je z najmanj 85% naravnih sestavin, kot sta karitejevo maslo in jojoba, navdušuje s trajnostno embalažo in izjemnimi zmogljivostmi. Koncentrirana moč uravnoteženih naravnih olj, voskov in maščob učinkovito nahrani vašo kožo:

  • repično olje: ščiti kožo in zmanjšuje njeno draženje.
  • Olje marule: znano kot afriška lepotna skrivnost. Ne draži kože, zato je primerno tudi za občutljivo kožo, hkrati pa jo ščiti pred staranjem in jo vlaži.

Dermatološko potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša, zato lahko črtalo varno uporabljajo uporabnice z občutljivimi očmi in uporabnice kontaktnih leč.

Obrobite oči z natančno konico in dosezite enakomeren, brezhiben in dolgo obstojen videz. Črtalo lahko uporabite tudi za vodno linijo. Embalaža črtala za ustnice je narejena iz lesa iz trajnostnega gozdarstva, iz 100% certificiranih virov. Pokrovček je izdelan iz reciklirane embalaže.

NE VSEBUJE: mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEG derivatov, smukca, GSO (gensko spremenjenih organizmov), mikroplastike.

Je veganski izdelek, ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 15% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Črtalo uporabite vzdolž trepalnic od notranjega kotička očesa proti zunanjemu na zunanji in/ali notranji veki.

Količina

0.0014kg

Barva

10 black, 14 stone, 15 volcanic ash, 25 deep sea, 65 olive oil, 81 rare earths, 89 bark