ČRTALO ZA USTNICE SMOOTH LIP LIP LINER

7,95 

Gladko črtalo za ustnice iz vsaj 85 % naravnih sestavin*.

  • Natančno, gladko črtalo za ustnice.
  • Vsaj 85 % naravnih sestavin*.
  • Les je pridobljen iz trajnostnega gozdarstva.
08 poppy field12 roseate20 spicy terracotta24 clearly rosewood28 dainty rose33 nougat45 velvet nude86 rosy feelings
Clear

Uživajte v prijetnem občutku narave na ustnicah! Naj gre za naravni videz ali bolj definirane ustnice, je črtalo za ustnice idealna izbira! Obogateno je z najmanj 85% naravnih sestavin, kot sta karitejevo maslo in jojoba, navdušuje s trajnostno embalažo in izjemnostjo. Koncentrirana moč uravnoteženih naravnih olj, voskov in maščob učinkovito hrani vaše ustnice in jih ohranja gladke, prožne in mehke:

  • repično olje: ščiti kožo in zmanjšuje njeno draženje.
  • Olje marule: znano kot afriška lepotna skrivnost. Ne draži kože, zato je primerno tudi za občutljivo kožo, hkrati pa jo ščiti pred staranjem in jo vlaži.

Dermatološko potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša, zato je črtalo varno za občutljive ustnice. Obrobite ustnice z natančno konico in dosezite enakomeren, brezhiben in dolgo obstojen videz. Embalaža črtala za ustnice je narejena iz lesa iz trajnostnega gozdarstva, iz 100% certificiranih virov. Pokrovček je izdelan iz reciklirane embalaže.

NE VSEBUJE: mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEG derivatov, smukca, GSO (gensko spremenjenih organizmov), mikroplastike.

Je veganski izdelek, ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 15% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Za popolno oblikovane ustnice, črtalo nanesite na notranji rob ustnic – od kotičkov do sredine, nato nanesite rdečilo za ustnice Natural Cream Lipstick v ujemajoči se barvi.

Količina

0.0014kg

Barva

08 poppy field, 12 roseate, 20 spicy terracotta, 24 clearly rosewood, 28 dainty rose, 33 nougat, 45 velvet nude, 86 rosy feelings