KREMA ZA OBRVI NATURAL BROW CREAM

9,60 

Količina: 5ml

3 medium brown6 ashy wood
Clear

Ustvarite naravne ali intenzivne obrvi s kremo za obrvi Natural Brow Cream. Poleg kremaste formule, ki vsebuje vsaj 60 % sestavin naravnega izvora*, se krema Natural Brow Cream ponaša tudi z odličnim delovanjem. Obarvana gelasta krema je enostavna za nanašanje in poudari naravno obliko obrvi. Zapolni prazne prostorčke, kjer vam obrvi ne rastejo, tako da so obrvi videti debelejše in polnejše. Ko se lahka formula se posuši ima pudrastega občutek. Intenzivnost barve je odvisno od količine, ki jo nanesete (od naravne do intenzivne). Krema je dolgo obstojna – brez grudic ali packanja. Za naravne obrvi, tako individualne, kot ste vi!

Embalaža

Embalaža je izdelana iz PETG in stekla. Steklo je enostavno reciklirati. Lahko ga večkrat stopimo in uporabimo za ustvarjanje novih izdelkov. Ker se steklo tali pri nižjih temperaturah kot surovine, potrebne za proizvodnjo stekla, je potrebno manj energije, če se dodajo drobci stekla. Zato taljenje rabljenega stekla ščiti okolje in ohranja surovine, kot so kremenčev pesek, soda in apno. Etiketa je izdelana iz 100 % recikliranega polietilena.

Zložljiva škatla

ARTDECO je namenoma izbral papir iz trajnostnega gozdarstva, pridobljen iz odgovorno obdelanih gozdov in nasadov. Zato boste na škatli našli simbol FSC mix.

Najpomembnejše sestavine in njihov učinek:

  • Izbrana olja, kot sta hidrogenirano ricinusovo olje in rastlinski skvalen, negujejo dlačice obrvi
  • Kandelila in karnauba vosek zagotavljata dolgo obstojno formulo, ki se ne razmaže ali sprijema
  • Naravni kaolin ustvari mehek pudrast-mat videz obrvi
  • Dermatološko potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša
  • Primerno za občutljivo kožo
  • Brez mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEG/- spojin, nanomaterialov, GSO (gensko spremenjenih organizmov), palmovega olja in dišav
    vegansko

S čopičem za definiranje obrvi (št. 60392) ali podobnim čopičem za obrvi zajemite kremo za obrvi iz lončka in začnite definirati svoje obrvi. Nato s ščetko za obrvi razčešite obrvi v obliko. Takoj po uporabi vedno dobro zaprite loneček in očistite čopič.

Količina

5ml

Barva

3 medium brown, 6 ashy wood