MASKARA ALL IN ONE MINERAL

18,95 

Barva: Črna

Na zalogi

Mineralna All in One maskara brez parabenov, združuje vse kar pri maskari potrebujete: volumen, oblikovanje in nego! Vsebuje skrbno izbrane minerale in rastlinske izvlečke. Hkrati pa tekstura maskare trepalnicam nudi očarljiv videz. Trepalnice nežno, a popolnoma prekrije, jim nudi maksimalen volumen, jih optično podaljša in priviha. Posebej primerna je za občutljive oči in uporabnice kontaktnih leč. Naravi jojobin in sončnični vosek, kot tudi izvleček ognjiča skupaj z mineralnim kompleksom cinka, železa, magnezija, bakra in silicija, zagotavlja kar najboljšo nego vaših trepalnic. Posebno oblikovana ščetka z dvojnimi ščetinami bo vaše trepalnice obogatila z dodatnim volumnom, hkrati pa se trepalnice ne bodo sprijele med seboj.

Maskaro nanesite direktno na trepalnice. Če želite večji volumen, potopek ponovite tolikokrat, da dosežete želeni učinek.

Nasvet: Prilagodljiva in vlažilna tekstura ne bo vaših trepalnic izsužila in jih naredila trde. Kar pomeni, da lahko maskaro nanesete tudi preko dneva za popravke (brez, da bi bilo potrebno prejšnji sloj odstraniti).