MASKARA ALL IN ONE PANORAMIC

15,95 

Barva: Črna

Najboljša cena v 30 dneh je enaka trenutni.

Maskara za intenziven volumen, izjemno dolžino in dih jemajočo privihanost! Inovativna ščetka zadrži na sebi občutno več vsebine kot običajne ščetke. Ščetka je oblikovana v patentirani obliki “Spider Technology”, kar pomeni da ima vsaka ščetka posebej na koncu kroglico, kar omogoča, da maskaro lahko porazporedite po trepalnicah hitreje in v večjih količinah. Hkrati pa je ščetka bolj prožna in mehka in s tem lažje zajame vsako trepalnico posebej.

Izjemna 3 v 1 tekstura za večji volumen, dožino ter privihanost, se odlično ujema s krtačko, ki poskrbi za prfekten stajling in zapeljiv videz vaših trepalnic. Zahvaljujoč gelasti teksturi se maskara enostavno in enakomerno nanaša, ter ne obteži vaših trepalnic. Maskara se po nanosu hitro posuši, tako, da boste pripravljeni na odhod le v nekaj sekundah. Hkrati pa sestavine naravnega izvora trepalnice negujejo. Rezultat: fantastične, mogočne trepalnice – intenziven volumen, neustavljiva dolžina in dih jemajoče trepalnice že z enim samim nanosom. Vaš pogled še nikoli ni bil tako zapeljiv!

Maskara je primerna za občutljive oči in uporabnice kontaktnih leč. Dermatološko dokazano, da koža izdelek dobro prenaša. Klinično preizkušeno.

Maskaro nanesite na vaše trepalnice od korena do konic. Popolno oblikovane trepalnice: vsak dodaten nanos maskare, ne le da poveča volumen, ampak tudi definira pogled.