MASKARA NATURAL LENGHTENING

10,37 

Barva: Črna

Na zalogi

Najboljša cena v 30 dneh je enaka trenutni.

Želite ustvariti naraven videz oči? Naravna maskara za podaljšanje vam daje neustavljiv volumen za gostejše trepalnice. Poleg kremaste formule z vsaj 90 % sestavin naravnega izvora* ima maskara izjemno učinkovitost. Kombinacija hranljivih voskov, kot so kandelila vosek, ter vosek iz sončnic in riževih otrobov, objamejo trepalnice in jim dajo bolj voluminozen videz. Poleg tega dragocena olja, kot so sončnično, češnjevo in avokadovo olje, negujejo trepalnice in jih hkrati ščitijo. Kompatibilnost maskare s kožo je dermatološko potrjena, kar pomeni, da je varna za uporabo na občutljivih očeh – primerna je celo za tiste, ki nosijo kontaktne leče. Edinstvena ščetka vam nudi naravno daljše trepalnice in volumen, in se ne packa!

Embalaža

Embalaža je izdelana iz najmanj 46 % biološkega materiala (iz sladkornega trsa), etiketa pa iz 100 % recikliranega polietilena. Ščetine aplikatorja so narejene iz 100 % bio vlaken, proizvedenih iz ricinusovega olja.

Zložljiva škatla

ARTDECO je namenoma izbral papir iz trajnostnega gozdarstva, pridobljen iz odgovorno obdelanih gozdov in nasadov.

Najpomembnejše sestavine in njihov učinek:

  • Kompatibilnost s kožo dermatološko potrjena
  • Primerna za občutljivo kožo
  • Oftalmološko potrjeno, da oči dobro prenašajo izdelek
  • Primerno za občutljive oči in uporabnike kontaktnih leč
  • Brez: mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEG/- spojin, smukeca, nanomaterialov, GSO (gensko spremenjenih organizmov), palmovega olja
    veganska

* Da bi izboljšali preglednost za naše stranke, smo se namenoma odločili, da odstotka vode, vsebovane v izdelkih, ne bomo vključili kot del naravnih sestavin. Posledično navedeni odstotki naravnih sestavin ne vključujejo vode in v veliki meri temeljijo na rastlinah in mineralih. Preostalih 20 % pomaga zagotoviti odlično delovanje in vzdržljivost izdelka.

Maskaro nanesite na vaše trepalnice od korena do konic. Če želite doseči večji učinek, nanos ponovite.