MASKARA OPEN EYES BUTTERFLY

16,95 

Črna maskara za podaljšane in popolnoma ločene trepalnice.

  • Združuje tri učinke v enem: volumen, dolžino in naravno ločene trepalnice.
  • Vsaj 85 % sestavin naravnega izvora*.
  • Inovativna embalaža iz 59 % reciklirane plastike.

Na zalogi

Črna maskara Open Your Eyes Butterfly s svojo zasukano krtačko združuje tri učinke v enem: dodaten volumen, popolnoma ločene in naravno podaljšane trepalnice. Formula je dolgo obstojna, odporna na madeže in znoj. Za čudovite, podaljšane trepalnice skozi ves dan!

Sestavine in njihov učinek:

  • Kremna formula je narejena iz najmanj 85 % sestavin naravnega izvora* (brez vode):
  • Izvleček drevesa pistacije: smolo pridobivajo iz drevesa Pistacia Lentiscus, ki izvira iz Grčije. Sok tvori majhne kapljice, ko pade na tla. Ko se te strdijo na tleh, dobijo kristalno obliko in so znane kot “kristalne solze”. Kristalne solzice divje pistacije zaradi svoje bogate sestave odlično negujejo trepalnice in jih pomagajo ohranjati v dobrem stanju.
  • Različni voski, kot so vosek iz riževih otrobov, karnauba vosek in vosek iz jagodičja, ki ga pridobivajo iz lupine jagod lakovca, pomagajo ustvariti gladko teksturo.
  • Rastlinsko filmsko sredstvo iz grahovega škroba prekrije trepalnice in jih zaščiti pred vplivi okolja.

Embalaža:

Narejen iz vsaj 59 % reciklirane plastike.

Zunanja embalaža:

ARTDECO je namenoma izbral papir iz trajnostnega gozdarstva, ki izvira iz odgovorno gojenih gozdov in nasadov. Zato boste na škatli našli simbol mešanice FSC.

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 15% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Nanesite maskaro na trepalnice od korena do konic. Če nanos večkrat ponovite, boste dosegli intenzivnejši videz in dodaten volumen.

Barva

1