PUDER HIGH DEFINITION

13,95 

06 light ivory/neutral08 neutral peach/neutral24 tan beige/cool43 light honey beige/warm45 light warm beige/warm52 warm ivory/warm
Clear

Najboljša cena v 30 dneh: 13,95 

Tekoča podlaga kot druga koža! High definition puder združuje nasprotja: je izredno lahek a vendar kremast, ter na koži neopazen, vendar prekriven. Vsebuje HD pigmente, ki so narejeni s posebno HPP tehnologijo (High Performing Pigments Tehnology). Ti pigmenti se odlikujejo po svoji izredni zmogljivosti, intenziteti ter sijaju. In ravno to daje ključne lastnosti tej tekoči podlagi:

Odličen puder že s prvim nanosom: takoj ob nanosu, se tekstura zlije s kožo in postane popolnoma neopazna.
Naravna prosojnost: puder bo ostal neopazen, tudi če se pogledate v ogledalo čisto od blizu.
Skozi dan ne oksidira in je dolgo obstojen: zahvaljujoč HHP tehnologiji ima podlaga izredno čiste barvne odtenke, ki ne potemnijo ob nanosu na kožo. Polt bo tako ostala sveža skozi ves dan.
• Žameten občutek: fini HD pigmenti razvijejo poseben sijaj na račun HPP tehnologije. Ravno zaradi tega uravnavajo ten kože in ustvarijo popolno, gladko polt, ki zasije v vsem svojem čaru. Koža bo videti bolj fina in gladka, puder pa bo prekril tudi manjše nepravilnosti in gubice.
Odlična prekrivnost: prekrivnost te lahke podlage lahko prilagodite. Če želite doseči večjo, si nanesite več pudra, pa kljub temu podlaga ne bo videti kot maska.

High Definition podlaga vsebuje kompleks 4 v 1:

• Je izredno vlažilna: zaradi treh različnih tipov hialuronske kisline, ki jih vsebuje in imajo različne molekulske mase, deluje na različnih plasteh v koži.
• Hranljiva za kožo, zahvaljujoč izvlečku mačehe.
• Vsebuje tudi pantenol ter vitamina A in E, kar še dodatno neguje kožo.
Puder je primeren za občutljivo kožo.

COOL – hladen podton
WARM – topel podton
NEUTRAL – nevtralen podton

Puder nanesite z ARTDECO čopičem za tekoči puder ali s konicami vaših prstov, na očiščen obraz. Kjer želite doseči večjo prekrivnost, ga nežno tapkajte in ne razmažite. Zaključite z nanosom kompaktnega pudra ali pudra v prahu.

Količina

30ml

Barva

06 light ivory/neutral, 08 neutral peach/neutral, 24 tan beige/cool, 43 light honey beige/warm, 45 light warm beige/warm, 52 warm ivory/warm