PUDER NATURAL FINISH COMPACT FOUNDATION

Original price was: 22,95 €.Current price is: 9,15 €.

Količina: 9g

Kompaktni puder podlaga iz vsaj 90 % sestavin naravnega izvora*

  • Naravni kompaktni puder s prekrivnostjo tekoče podlage in z revitalizacijskim učinkom
  • Vsaj 90 % sestavin naravnega izvora*
  • Inovativna embalaža z najmanj 40 % prahu riževih luščin
3 warm honey5 medium beige
Clear

Najnižja cena v 30 dneh: 9,15 

Želite popolno polt, ki je še vedno videti kot prava koža? Kompaktni puder Natural Finish Compact Foundation združuje obe lastnosti. Pudrasta podlaga poleg odličnega delovanja navduši tudi s svojimi sestavinami in embalažo! Naravna formula z minerali vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora*. Olje semen Ximenia zagotavlja učinkovit oprijem izdelka na kožo, medtem ko imajo pomlajevalne lastnosti revitalizirajoč učinek na vašo kožo. Fina tekstura v trenutku matira področja kjer se vaša polt bolj sveti, tako da je polt videti enakomerna in svilnato gladka. Kompatibilnost pudra s kožo je dermatološko potrjena, kar pomeni, da je varen za uporabo na občutljivi koži. Izdelek na koži ne oksidira. Intenzivnost barve se lahko razlikuje od subtilne do intenzivne, odvisno od količine, ki jo nanesete – kot nalašč za naraven, svež zaključek!

Embalaža:

Embalaža je izdelana iz vsaj 40 % prahu riževih luščin, ki ga je mogoče reciklirati in je zato 100 % okolju prijazen. Za zunanji papir pa je ARTDECO namenoma izbral papir iz trajnostnega gozdarstva, ki izvira iz odgovorno gojenih gozdov in nasadov.

Najpomembnejše sestavine in njihovi učinki:

  • Olje iz semen Ximenia poskrbi za dober oprijem izdelka na kožo, ima revitalizacijski učinek in preprečuje staranje kože.
  • Brez mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEG/-spojin, smukca, GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Vegansko (brez sestavin živalskega izvora)

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 10% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Kompaktni puder Natural Finish Compact Foundation zajemite z gobico ali čopičem za puder, kot je Multi Powder Brush. Nato nanesite puder neposredno na kožo.

Barva

3 warm honey, 5 medium beige

Količina

9g