PUDER NATURAL SKIN BRONZER

12,50 

Tribarvni bronzer iz vsaj 90 % naravnih sestavin*

  • Trije usklajeni odtenki za zagorel videz
  • Vsaj 90 % naravnih sestavin*
  • Inovativna embalaža iz vsaj 40% prahu riževih luščin

Na zalogi

Ustvarite čudovit bronast sijaj z naravnimi zemeljskimi odtenki! Nežni bronzirni puder Natural Skin, ki odbija svetlobo, vsebuje tri usklajene odtenke. Tri različne barve lahko nanesete skupaj ali posamično. Izberite svetlejše ali temnejše odtenke glede na letni čas in vaš ten kože. Ta bronzing puder poleg odličnega delovanja navdušuje tudi s svojimi sestavinami in embalažo! Naravna formula z minerali vsebuje vsaj 90 % naravnih sestavin.* Olje semen Ximenia zagotavlja učinkovit oprijem izdelka na kožo, medtem ko imajo pomlajevalne lastnosti revitalizirajoč učinek na vašo kožo. Združljivost pudra s kožo je dermatološko potrjena, kar pomeni, da je varen za uporabo na občutljivi koži. Idealen za izpopolnjevanje naravnega tena kože!

Embalaža:

Embalaža je izdelana iz vsaj 40 % prahu riževih luščin, ki ga je mogoče reciklirati in je zato 100 % okolju prijazen. Za zunanji papir pa je ARTDECO namenoma izbral papir iz trajnostnega gozdarstva, ki izvira iz odgovorno gojenih gozdov in nasadov.

Najpomembnejše sestavine in njihovi učinki:

  • Olje iz semen Ximenia poskrbi za dober oprijem izdelka na kožo, ima revitalizacijski učinek in preprečuje staranje kože.
  • Brez mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEG/-spojin, smukca, GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Vegansko (brez sestavin živalskega izvora)

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 10% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

S čopičem zajemite puder Natural Skin Bronzer. Čopič Multi Powder Brush je idealen za nanos in senčenje pudra na vaša lica in konture glede na vašo obliko obraza.

Namig strokovnjaka: za bolj svež zaključek nanesite bronzer v kombinaciji z rdečilom za lica Silky Powder Blush.

Barva

3