PUDER NATURAL SKIN FOUNDATION

10,95 

05 warm/warm beige10 neutral/neutral sand20 warm/roasted peanut30 neutral/medium beige35 neutral/neutral tan
Clear

Želite popolno polt, ki je videti kot prava koža? Puder Natural Skin Foundation združuje obe lastnosti v enem. Prepričajte se sami!

Učinkovite lastnosti:

  • Izvleček opuncije pomaga koži pri optimalnem ravnovesju vlage.
  • Silicijev dioksid v prahu zmanjša nepravilnosti na koži in jo naredi gladko.
  • Puder ima tudi lastnosti vpijanja olja, kar daje koži delno matiran zaključek.
  • Naravni pigmenti z visoko natančnostjo barv se popolnoma prilagodijo koži. Zahvaljujoč optimiziranemu mešalnemu razmerju in uporabi naravnega emulgatorja podlaga kožo nahrani.

Embalaža:

Telo tube in pokrovček sta izdelana iz 76 % obnovljivih, trajnostnih surovin. Osnovna snov je bioplastika, proizvedena iz sladkornega trsa (proces, ki uporablja skoraj celotno rastlino sladkornega trsa). Še več, osnovna snov je narejena iz približno 10 % žagovine iz lokalnega lesa s certifikatom PEFC. Etiketa je narejena iz 100 % recikliranih materialov.

Zunanja embalaža:

ARTDECO je namenoma izbral papir iz trajnostnega gozdarstva, ki izvira iz odgovorno gojenih gozdov in nasadov. Zato boste na škatli našli simbol mešanice FSC.

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 15% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Puder Natural Skin Foundation nanesite na kožo s konicami prstov ali s čopičem za nanos tekočega pudra – Za večjo prekrivnost lahko uporabite tudi gobico za ličenje. Pred uporabo dobro pretresite!

Količina

25ml

Barva

05 warm/warm beige, 10 neutral/neutral sand, 20 warm/roasted peanut, 30 neutral/medium beige, 35 neutral/neutral tan