RDEČILO ZA LICA NATURAL TRIO BLUSH

12,50 

Tribarvno žametno rdečilo za lica iz vsaj 90 % sestavin naravnega izvora*

  • Naravno rdečilo za lica z revitalizacijskim učinkom
  • Vsaj 90 % sestavin naravnega izvora*
  • Inovativna embalaža z najmanj 40 % prahu riževih luščin

Ni na zalogi

Dodajte svežino svojemu obrazu – s trojnim učinkom! Poleg odlične učinkovitosti rdečilo za lica Natural Trio Blush navdušuje tudi s svojimi sestavinami in embalažo! Naravna formula z minerali vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora*. Olje semen Ximenia zagotavlja učinkovit oprijem izdelka na kožo, medtem ko imajo pomlajevalne lastnosti revitalizirajoč učinek na vašo kožo. Kompatibilnost rdečila s kožo je dermatološko potrjena, kar pomeni, da je varna za uporabo na občutljivi koži. Rdečilo bo vašim ličnicam dodal kanček rožnate barve. Intenzivnost barve se lahko razlikuje od subtilne do intenzivne, odvisno od količine, ki jo nanesete – kot nalašč za naraven, svež zaključek!

Embalaža:

Embalaža je izdelana iz vsaj 40 % prahu riževih luščin, ki ga je mogoče reciklirati in je zato 100 % okolju prijazen. Za zunanji papir pa je ARTDECO namenoma izbral papir iz trajnostnega gozdarstva, ki izvira iz odgovorno gojenih gozdov in nasadov.

Najpomembnejše sestavine in njihovi učinki:

  • Olje iz semen Ximenia poskrbi za dober oprijem izdelka na kožo, ima revitalizacijski učinek in preprečuje staranje kože.
  • Brez mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEG/-spojin, smukca, GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Vegansko (brez sestavin živalskega izvora)

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 10% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Zajemite Natural Trio Blush s čopičem za puder, kot je Multi Powder Brush. Nato nanesite rdečilo na lica in ga glede na vašo obliko obraza in zasenčite. Barve se lahko nanašajo tudi posamično.

Barva

4