RDEČILO ZA LICA SILKY POWDER BLUSH

8,50 

20 terracotta cheeks40 field of rose
Clear

Pred stoletji smo kot rdečilo za lica uporabljali rastline kot so murve in rdeča pesa. Zakaj se torej ne bi vrnili k svojim koreninam z naravno kozmetiko? Poleg odlične pigmentacije in obstojnosti, rdečilo za lica Silky Powder Blush navdušuje tudi s sestavinami in embalažo!

Naravna formula z minerali vsebuje najmanj 90 % naravnih sestavin: olje semen Ximenia omogoča enakomeren nanos rdečila na lica, revitalizira kožo in ima pomlajevalni učinek.

Dermatološko potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša, zato je rdečilo za lica primerno tudi za občutljivo kožo. Embalaža je narejena iz vsaj 40% riževe lupine v prahu, ki jo je mogoče reciklirati in je zato 100% okolju prijazna. Za zunanjo embalažo oz. škatlico ARTDECO smo izbrali papir iz trajnostnega gozdarstva, pridobljen iz odgovorno obdelanih gozdov in nasadov.

NE VSEBUJE: mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEG derivatov, GSO (gensko spremenjenih organizmov).

Je veganski izdelek, ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 10% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Rdečilo si nanesite na lica glede na vašo obliko obraza, z ARTDECO čopičem za lica.

Barva

20 terracotta cheeks, 40 field of rose