SENČILO ZA OČI SMOOTH EYESHADOW STICK

5,95 9,95 

Gladko senčilo v stiku z vsaj 90 % sestavin naravnega izvora*

  • Gladko svetleče senčilo za oči v stiku.
  • Vsaj 90 % sestavin naravnega izvora*.
  • Les je pridobljen iz trajnostnega gozdarstva.
06 silky rose10 pearly golden beige28 barely there55 shimmering copper61 cinnamon bun62 chocolate brown68 sparkling hazel74 wooden78 soft anthracite85 pastel blue88 atlantic blue90 green tea92 floral green
Clear

“Ne glede na to, ali ga uporabite kot senčilo ali kot osvetljevalec v eni ali več barvah – je senčilo za oči v stiku Smooth Eyeshadow Stick vedno prava izbira s svojimi bisernimi in svetlečimi odtenki. Poleg tega, da je naše senčilo v stiku obogateno z vsaj 90 % sestavin naravnega izvora*, kot je jojobino olje, se ponaša s trajnostno embalažo in izjemnim delovanjem. Formula je v glavnem sestavljena iz nežnih, negovalnih sestavin, kot so karnauba vosek, modificirano rastlinsko olje in vitamin E, ter omogoča, da senčilo v stiku nežno drsi po veki. Biserni, svetleči odtenki so popolnoma usklajeni in jih je enostavno natančno nanesti na veko. Dermatološko potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša, kar pomeni, da je varna za uporabo na občutljivih očeh – primerna je celo za uporabnike kontaktnih leč. Posebna svilnato gladka formula poudari vašo naravno lepoto! Embalaža Smooth Eyeshadow Stick je narejena iz lesa iz trajnostnega gozdarstva. Posebna pozornost je namenjena uporabi lesa iz 100 % certificiranih virov, da se zagotovi dosleden izdelek. Pokrov senčila je izdelan iz materiala, ki ga je mogoče reciklirati (PP).

Najpomembnejše sestavine in njihovi učinki:

  • Jojobino olje, karnauba vosek, modificirano olje in vitamin E delujejo gladilno in negovalno.
  • Brez mineralnih olj, parabenov, silikonov, PEG/-spojin, smukca, nanomaterialov, GSO (gensko spremenjenih) organizmi), mikrokroglice.
  • Veganski izdelek (brez sestavin živalskega izvora).
  • Palmovo olje s certifikatom RSPO.

* Zaradi transparentnosti do strank, smo se odločili, da ne bomo vključevali odstotka vode, ki jo vsebujejo izdelki, kot del naravnih sestavin. Posledično dani deleži naravnih sestavin izrecno izključujejo vodo in temeljijo predvsem na rastlinah in mineralih. Preostalih 15% pripomore k odlični učinkovitosti in trajnosti izdelka.

Senčilo v stiku nanesite direktno na veko in ga s prstom ali čopičem nežno zasenčite.

Količina

3g

Barva

06 silky rose, 10 pearly golden beige, 28 barely there, 55 shimmering copper, 61 cinnamon bun, 62 chocolate brown, 68 sparkling hazel, 74 wooden, 78 soft anthracite, 85 pastel blue, 88 atlantic blue, 90 green tea, 92 floral green