ČRTALO ZA OBRVI PRO TIP BROW LINER

12,95 

12 ebony tip15 brown tip34 blonde tip
Clear

Oblikujte, zapolnite in počešite – oblikovanje obrvi še nikoli ni bilo tako enostavno! Tekoče črtalo za obrvi Pro Tip Brow Liner oblikuje in zapolni vaše obrvi, hkrati pa jih s konico v obliki glavnika definira. Inovativna poševna in rebrasta konica nariše štiri drobne črte, ki spominjajo na posamezne dlačice – kot bi se prazni prostori v obrveh naravno zapolnili. Flomaster za polnejše in gostejše obrvi zagotavlja enakomeren nanos barve, prekriva pa tudi sive dlačice.

Želite biti bolj drzni? Intenzivnost barve lahko povečate tako, da nanesete več slojev. Packanje in bledenje barve sta preteklost! Formula na vodni osnovi se hitro suši, je dolgo obstojna in se ne packa. Zahvaljujoč mineralnim pigmentom, se črtalo za obrvi Pro Tip Brow Liner enostavno odstrani, brez da bi za seboj puščal sledi.

Pro Tip Brow Liner nanesite na čisto, suho oz. nemastno kožo. Prepričajte se, da na koži ni ostankov kreme, olja, ličil ali prahu, ki bi lahko zamašili vrh konice. Če je možno, nanesite črtalo pred uporabo podlage. S konico zarišite želeno obliko obrvi, nato pa črtalo nanesite v smeri rasti obrvnih dlačic. Črtalo lahko nežno in enostavno odstranite s toplo vodo.

Pomembno: črtalo hranite v ležečem položaju. Po uporabi črtalo dobro zaprite, da se ne posuši.

Količina

1ml

Barva

12 ebony tip, 15 brown tip, 34 blonde tip