Skip to content

PRODAJNI POGOJI ZA NAKUPE PREKO SPLETA

Splošne in ostale pogoje poslovanja določa Domina Activa d.o.o. (ponudnik), ki blago na spletni strani www.artdeco.si prodaja v svojem imenu in za svoj račun.

Podatki o podjetju:
DOMINA ACTIVA d.o.o.
Koroška cesta 53c
4000 Kranj
ID: SI 33096961
Davčni zavezanec: DA

Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime (elektronski naslov) in geslo, s katerima se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Registrirani uporabniki lahko:

  • kupujejo v spletni trgovini www.artdeco.si
  • so deležni drugih ugodnosti, ki so navedene na spletni strani www.artdeco.si

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene zunaj njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

Domina Activa d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti urejata s temi splošnimi pogoji in z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Cene:

  • vaša cena: cena priporočena s strani distributerja,
  • znižana cena: je znižana redna cena po kateri se prodaja predstavljeni artikel za določen ali nedoločen čas.

Imetniki VREDNOSTNIH KOD ob registraciji vnesejo tudi KODO izpisano na vavčerju, kar prinaša ugodnosti navedene v komunikacijskih sporočilih. Popust ne velja za artikle  v rubriki ZNIŽANJE/OUTLET. Popusti se med seboj ne seštevajo, v enem naročilu lahko uporabite le eno vrednostno kodo.

Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov, se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med kupcem in ponudnikom je sklenjena, ko kupec plača znesek prejetega predračuna. Kupcu je po elektronski pošti posredovano tudi mesto na strežniku ponudnika, kjer je shranjena pogodba/predračun. S prijavo, kupec v svojem profilu lahko dostopa tudi do arhiva svojih naročil/nakupov .

Kupec v prejeti pošiljki prejme račun na katerem so poleg specifikacije stroškov tudi navodila za morebiten odstop od pogodbe/nakupa.

V kolikor kupec izbere način plačila po predračunu ima na voljo 2 dni za plačilo računa, v tem času tudi garantiramo zalogo naročenih izdelkov.  V kolikor plačilo ni opravljamo si pridružujemo pravico do odpovedi naročila.

Domina Activa d.o.o. lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo/nakup na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da najkasneje v petnajstih dneh od prevzema blaga na naslov info@artdeco.si sporočijo, da odstopajo od pogodbe/nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop (15 dni), se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe/nakupa. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe/nakupa s sporočilom na info@artdeco.si , mora prejeto blago  na naš naslov vrniti v 30 dneh po sporočilu. Domina Activa d.o.o bo znesek prejetega plačila (strošek poštnine ni vključen) za vrnjeno blago nakazal kupcu v treh dneh po prejemu vrnjenega blaga. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati, pa si premisli, izgubi pravico do odstopa od pogodbe/nakupa. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine.

Z naročilom soglašate, da vam občasno na elektronski naslov lahko pošiljam uporabne novosti in našo ugodno ponudbo. Od prejemanja vseh oblik obvestil se lahko kadarkoli brezpogojno odjavite.

1x mesečno prejme naročnik e-novic popust ali darilo ob nakupu, namenjen samo naročnikom e-novic in ni objavljen na noben drugem mestu (npr. spletni  strani, družbenih omrežjih). Popust prejmete lahko v več oblikah: procentni popust na vse izdelke iz redne prodaje, znižan samo določen izdelek, darilo ob nakupu itd. 

 

S prvo prijavo na e-novice ne prejmete avtomatskega popusta za prvo naročilo. 

Za izdelke kupljene v naši spletni trgovini, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancija je možno uveljaviti le ob predložitvi računa.

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih artiklov, a je kljub temu potrebno fotografije jemati kot simbolične.

Objavljene vsebine so ali v lasti podjetja Domina Activa d.o.o., ali ima podjetje za objavo soglasje avtorja. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti podjetja Domina Activa d.o.o je prepovedano.

Domina Activa d.o.o. posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.