Skip to content

Pomoč in pogosta vprašanja

Splošno

Naročilo bo dostavljeno v roku 3. delovnih dni v kolikor je izdelek na zalogi. Če želenega izdelka nimamo na zalogi vas bomo osebno kontaktirali in sporočili rok dobave.

Naročilo lahko opravite le direktno preko spletne trgovine, naročila preko maila info@artdeco.si sprejemamo le v primeru, da imate težave pri prijavi ali potrebujete dodatno pomoč.

Strošek poštnine je fiksen (4,00 €) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Ob naročilih nad 35 EUR, pa je poštnina brezplačna!
Neuporabljene in nepoškodovane izdelke lahko pošljete nazaj na naš naslov. Pripišite svoj naslov in TRR, izdelke vam v kolikor niso uporabljena brezpogojno zamenjamo ali pa vam vrnemo denar.

Nakupovanje preko spletne strani ARTDECO je enostavno in ne predstavlja nikakršnega tveganja. ARTDECO ekipa se bo z vsemi močmi trudila, da vam bo nakupovanje preko te spletne trgovine predstavljalo prijetno doživetje.

Postopek nakupa:

  • V spletni trgovini ARTDECO poiščite izdelek, ki ga želite kupiti.
  • Kliknete na gumb “Dodaj v košarico” in na to v zgornjem desnem kotu kliknite na košarico.
  • Odpre se košarica, kjer lahko izberete količino. Na tem koraku lahko vnesete tudi šifro kupona za popust Kliknite na gumb “Na blagajno”.
  • Vpišite podatke za prijavo in podatke za pošiljanje izdelka. Izpolnite vsa zahtevana polja označena z zvezdico (*). V kolikor ste registracijo že opravili, pod »Geslo za prijavo že imam…« vnesite svoj e-mail in geslo. Kliknite na “Nadaljuj na naslednji korak” in čez nekaj trenutkov boste preusmerjeni na naslednji korak.
  • Izberite način plačila in način dostave. Na tem mestu najdete tudi stroške dostave. V kolikor se naslov za dostavo razlikuje od naslova plačnika na tem koraku vnesite drug naslov za dostavo. Kliknite “Na blagajno”.
  • V koraku “Oddaj naročilo” lahko pregledate svojo izbiro: naročene izdelke, vrednost naročila, vrednost poštnine, način plačila in naslov dostave. V kolikor nam poleg naročila želite poslati sporočilo, nam ga zapišite v prosto polje. Kliknite »Naroči«.
  • Na zaslonu se vam prikaže povzetek naročila. Le tega pa dobite tudi na vaš E-naslov.
  • S tem je vaše naročilo zaključeno.

Načini plačila in dostava

Izdelke lahko plačate po predračunu, ki mora biti poravnan pred odpremo blaga in ne vsebuje dodatnih stroškov, s kreditno oz. plačilno kartico ali preko Paypal. V kolikor izberete plačilo po predračunu so izdelki rezervirani za vas 2 dni. Če 3 dan ne prejmemo plačila na naš račun, smatramo, da odstopate od pogodbe.

Ob pravilno izpolnjenem naročilu na svoj elektronski naslov dobite povzetek naročila in na njem je virtualni plačilni nalog z vsemi podatki, ki jih potrebujete za izvedbo plačila. Plačilni nalog se nahaja nad povzetkom naročila, zato z miško odprite cel dokument.

Strošek poštnine je fiksen (4 EUR) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Pri vrednosti naročila nad 35 EUR ni stroškov dostave/poštnine.

Osebni prevzem izdelkov je mogoč ob vnaprejšnjem dogovoru in sicer na sedežu podjetja Domina Activa d.o.o. Koroška cesta 53c, v Kranju.

Paket vam dostavi Pošta Slovenije.

Seveda, izdelke vam pošljemo lahko kamorkoli na območju Republike Slovenije, le v naročilu morate opredeliti naslov, kam želite izdelke prejeti.

Free Delivery Worldwide

Click here for more info

New Store Opening

We’re now in London

Final Clearance Sale

Up to 70% off