KOREKTOR CAMOUFLAGE CREAM

7,95 

Kamuflažna krema/podlaga s spremenljivim zaključkom

  • Kamuflažna krema z odlično prekrivnostjo za pigmentne madeže, tetovaže in rdečico.
  • Izjemno obstojna in vodoodporna v kombinaciji s pudrom za utrjevanje oz. fiksiranje.
  • Shranite jo lahko v magnetni dozici.
02 neutralizing yellow03 iced coffee05 light whiskey07 deep whiskey08 beige apricot09 soft cinnamon10 soft amber11 porcelain14 fair vanilla15 summer apricot19 fresh peach20 peach24 gentle olive
Clear

Kamuflažna krema odlično prekriva napake oziroma pomanjkljivosti na koži in je idealna za poročno ali “beauty” ličenje. Primerna je tudi za prekrivanje krčnih žil na nogah, tetovaž in pigmentnih peg. Vse barve kamuflaž lahko med seboj mešate, tako da se popolnoma ujema s tenom vaše kože. Kamuflažna krema je dolgo obstojna, tudi pri visokih temperaturah. Prekritost je lahko nežna ali močna, odvisno od količine, ki jo nanesete na kožo. Ko čez njo nanesete še fiksirni puder v prahu, pa postane vodoodporna. Kamuflažna krema je zelo praktična, saj so barve na voljo posamično in tako lahko ustvarite svoj mozaik. Primerne so za hranjenje v ARTDECO dozicah na magnetni sistem.

Pred nanosom izdelek s posebno lopatico nanesite na hrbtno stran dlani ter s krožnimi gibi dobro zmehčajte, da dobite mehko teksturo, ki jo nato nanesete na obraz z rahlim trepljanjem s konico prstov ali z rahlo vlažno gobico Yukilon.

Popolno prekrivanje: za nevtraliziranje rdečice, kot je kuperoza ali brazgotin, uporabite kamuflažo št. 1. Številki 2 in 8 sta idealni za prikrivanje pigmentnih madežev in hematomov. Če je potrebno, med seboj zmešajte dva različna odtenka. Pred nanosom se prepričajte, da se izbran odtenek kamuflaže popolnoma ujema z vašim tenom kože, tako da jo najprej testirate na licu ali prehodu med vratom in brado. Preko kamuflaže nanesite fiksirni puder v prahu.

Količina

0.0045kg

Barva

02 neutralizing yellow, 03 iced coffee, 05 light whiskey, 07 deep whiskey, 08 beige apricot, 09 soft cinnamon, 10 soft amber, 11 porcelain, 14 fair vanilla, 15 summer apricot, 19 fresh peach, 20 peach, 24 gentle olive