OXYVITAL TONIC SPRAY

12,95 

Na zalogi

Osvežujoč tonik za obraz. Tonik v spreju kožo vlaži in neguje in je enostaven za uporabo. Hkrati tonik kožo tudi pomirja in ji nudi dobro počutje.

Vsebuje:

  • Oxyvital-sestavina pridobljena iz koruze. Njene zdravilne zmožnosti pa ljudstva, kot so Azteki in Indijci, cenijo že stoletja. Koruza je bogata z nenasičenimi in nasičenimi maščobnimi kislinami, beljakovinami, različnimi sladkorji, mineralnimi solmi, vitamini in fito-stimulansi. Oxyvital je stimulans, ki pospešuje celično dihanje, povečuje porabo kisika v kožnih celicah, zatira in zmanjša vidne znake staranja kože.
  • Zeleni čaj je bogat s flavonoidi, kožo ščiti pred prostimi radikali, zavira vnetja, skrbi za boljši tonus in revitalizacijo kože.
  • Granatno jabolko deluje protivnetno in je izredno učinkovit antioksidant.
  • Vsebuje pa tudi izvleček lotusa, ki v budistični veri predstavlja simbol čistosti, mnogi pa verjamejo, da ima tudi čarobne lastnosti, da odganja nečistočo in prah. V kitajski in japonski negi za kozmetiko, je lotus že od nekdaj ena od najpomembnejših sestavin. Vsebuje flavonoide in polifenol, ki skrbijo za zaščito in nego kože, pomagajo krepiti kapilare in s tem zmanjšujejo rdečico ter okužbe.

Ko ste kožo očistili, si tonik razpršite po celem obrazu in počakajte, da se posuši. Nato nadaljujte z svojo običajno nego za obraz. Tonik lahko uporabljate tudi preko dneva čez make up, saj odlično osveži vaš obraz in vam nudi ugodno počutje.