RDEČILO ZA USTNICE COLOR BOOSTER LIP BALM

12,95 

Količina: 0.003kg

Hranljiv balzam za ustnice s pigmenti za prilagajanje barve.

  • Balzam za ustnice s pigmenti, ki prilagajajo barvo glede na pH vaših ustnic.
  • Sijoč zaključek neguje ustnice in jih naredi polnejše.
  • Vlažilni negovalni kompleks.
nature boosting pink4 rose7 coral8 nude
Clear

Najnižja cena v 30 dneh: 12,95 

Nega ustnic ne sme biti vedno dolgočasna! Naj bo poletje ali zima, naše ustnice so konstantno izpostavljene zunanjim vplivom in si zaslužijo odlično nego. Naš balzam za ustnice Color Booster ne le bogato nahrani ustnice z oljem mareličnih koščic, izvlečkom breskve in dragocenimi rastlinskimi olji, ampak ima tudi učinek krepitve s pigmenti za prilagajanje barve, ki se prilagajajo pH-vrednosti vaših ustnic. Pigmenti za prilagajanje barve se pritrdijo na naravni zaščitni film vaših ustnic in poudarijo vašo naravno barvo ustnic. Barva se razlikuje od subtilne rožnate do nežno rožnate, odvisno od pH vaših ustnic, zaradi česar so ustnice videti čudovito sveže in sijoče. Vsekakor več kot le balzam za ustnice!

Najpomembnejše sestavine in njihovi učinki:

  • Olje mareličnih koščic in izvleček breskve vlažita ustnice.
  • Okus zelene mete poživi in ustnicam doda prijetno svežino.
  • Dragoceno rastlinsko olje, pridobljeno iz semen tropskega »čudežnega drevesa« moringe, tvori zaščitni film pred škodljivimi vodotopnimi snovmi in ščiti ustnice pred izgubo vlage.

Balzam za ustnice Color Booster nanesite neposredno na ustnice. Po več nanosih je lahko površina balzama za ustnice Color Booster videti nekoliko bolj intenzivna zaradi pigmentov, ki prilagajajo barvo. Če želite to popraviti, preprosto obrišite površino.

Količina

0.003kg

Barva

nature boosting pink, 4 rose, 7 coral, 8 nude