TEKOČE ČRTALO ZA OČI SENSITIVE FINE LINER

10,95 

1 black2 old brown6 ocean eyes
Clear

Črtalo za oči, ki ga potrebuje vsaka ženska! Sensitive Fine Liner nudi vse, kar potrebujete za ustvarjanje dih jemajočih oči. Tekoče črtalo za oči ustvari jasno, enakomerno linijo, ki spretno poudari vsako obliko oči. Dolgotrajna, vodoodporna formula je zelo pigmentirana, kar nudi odlično prekrivnost in se hitro posuši do žametnega mat zaključka. Ergonomski oprijem se udobno in varno nahaja v roki, zaradi česar je črtalo za oči enostavno nanesti – tudi za tiste, ki ne uporabljajo črtal za oči. Nežna gobasta konica vam omogoča, da hitro obrišete oko s čudovito in intenzivno barvo. Z vsakim nanosom črtalo poskrbi za ravno pravšnjo količino barve. Rezultat tega je eleganten in osupljiv make-up. To črtalo za oči bo zagotovo izpolnilo vsa vaša pričakovanja!

Ne vsebuje parabenov in dišav.

Na kratko o izdelku:

  • Zaključek: močno pigmentiran in žametno mat
  • Nežna gobasta konica za hiter nanos
  • Hitro sušeča, vodoodporna formula

Črtalo za oči nanesite na linijo trepalnic od notranjega do zunanjega kotička očesa. Po vsaki uporabi pokrovček dobro zaprite in shranite vodoravno, da se črtalo za oči ne izsuši.

Nasvet strokovnjaka: Prilagajanje debeline črte je zelo enostavno. Z večjim pritiskom na veko boste dobili drzen videz. Manjši pritisk bo ustvaril tanko črto.

Količina

1ml

Barva

1 black, 2 old brown, 6 ocean eyes