Najlepši čas v letu🖤

Zopet se bliža čas – za nas najlepši čas v letu! Veselimo se mirnih praznikov skupaj z našimi najdražjimi. Toda kaj bi bili decembrski dnevi brez pravih lepotnih izdelkov, ki bodo vaš Božični večer naredili bleščeč in nepozaben?

24 LEPOTNIH IZDELKOV VREDNIH VEČ KOT 220€

ADVENTNI KOLEDAR 2023

Podarite sebi ali svojim najbližjim nekaj predbožičnega veselja in si privoščite ARTDECO adventni koledar v omejeni izdaji. Zdaj za 69,95 €, namesto več kot 220 €!

Akcijska cena

Plačaj 69,95€ za vrednost ličil več kot 220€.

24 izdelkov

Zavidljiva mešanica priljubljenih kultnih ARTDECO izdelkov.

Brezplačna dostava

Pri naročilu adventnega koledarja je dostava brezplačna.

SENČILA ZA OČI

PALETA SENČIL ZA OČI GLITTERY EYESHADOW

Paletka senčil, ki vsebuje popolnoma usklajene tri osupljive bleščeče odtenke in tri biserne odtenke, ponuja nešteto možnosti ličenja. Bleščeča senčila poskrbijo za resnično osupljiv make-up.

PRAZNIČNI ARTDECO PAKETI🎁

Pssst – nekaj prav posebnega imamo! Podarite kanček luksuza v obliki elegantno pakiranih kozmetičnih izdelkov. Naše ideje za darila ne pričarajo le privlačnega videza, temveč pustijo obdarovancu občutek visoke kakovosti.

GLAMOUR KOLEKCIJA

Ustvarite bleščeč videz make-upa za praznični čas.

Poskrbite za fascinantne make-up videze z vsem, kar se blešči in lesketa: od nežnih bleščic do sijočih kovinskih barv – vaš novi GLAM videz bo prinesel razkošje v vaš vsakdan in vznemirljiv stil na vseh prazničnih dogodkih!