MINERAL KABUKI ČOPIČ 60553

17,95 

Količina: 1kos

Na zalogi

Kabuki čopič v praktični velikosti z mehkimi a gostimi ščetinami zagotavlja izjemen in ekonomičen nanos mineralnega pudra v prahu (Mineral Powder Foundation) in kamnu (Hydra Mineral Foundation). Posebna polkrožna oblika čopiča, zagotavlja enakomeren nanos podlage/pudra, s tem pa nudi kar najboljše rezultate mineralnih ličil.

Priporočamo vam, da čopič redno čistite s tekočim milom ali šamponom za lase ter mlačno vodo. Za čiščenje ne uporabljajte trdega mila!

1. Manjšo količino mineralnega pudra v prahu (Mineral Powder Foundation) stresite v pokrovček in ga nato zajemite s kabuki čopičem. 2. Čopič držite navpično (dlake naj bodo obrnjene navzgor) in ga nekajkrat nežno udarite ob dlan, tako da puder zdrsne v notranjost čopiča. 3. Sedaj enakomerno nanesite puder na obraz. Začnite na zunanji strani obraza. 4. Nato z majhnimi krožnimi gibi nadaljujte v smeri proti čelu, nosu in nato proti ličkom. 5. Zaključite na delu okoli ust in na bradi. 6. Za boljšo prekrivnost postopek ponovite z drugim nanosom.