TREPALNICE V ČOPKIH

7,95 

1 short black2 medium black
Clear

ARTDECO umetne permanentne trepalnice v čopkih so primerne za dolgotrajnejšo uporabo. Videti so zelo naravne in so udobne za nošenje, ker ne prihajajo v stik z veko. Uporabljajo se lahko v posameznih čopkih za diskretno poudarjanje redkih in kratkih trepalnic. Permanentne trepalnice, vašim naravnim trepalnicam dodajo volumen in se obdržijo nekaj tednov ob pravilni uporabi – kljub tuširanju, spanju z njimi in plavanju.

Čopek odstranite iz škatlice s pomočjo pincete. Nato koren čopka pomočite v lepilo. S tem istim čopkom razporedite lepilo po celotni dolžnini trepalnice. Čopek namestite na vaše naravne trepalnice, kjer ste pred tem razporedili lepilo. Za odstranjevanje teh trepalnic potrebujete odstranjevalec umetnih permanentnih trepalnic. Le-tega nanesite nekaj na bombažno vatko, vatko pridržite 1-2 minuti na zaprtem očesu, nato pa jo nežno povlecite navzdol. Za bolj enakomerno in nežnejše odstranjevanje, namočite dve bombažni vatki z odstranjevalcem in trepalnice prepojite z njim. Pustite, da nekaj časa deluje in nato nežno odstranite trepalnice.

Nasveti:

  • Vedno uporabite neenako število trepalnic na vaših očeh. To naredi videz bolj popoln.
  • Vedno nalepite trepalnice na vaše naravne trepalnice in ne na kožo (zaradi lipidov-mastnosti kože)!! Čopek z lepilom potegnite čez celotno dolžino vaših trepalic in ga nato nežno prilepite. To bo podaljšalo obstojnost.
  • Idealno za uporabnike, ki imajo povešene veke. S tem bodo oči videti optično večje.
  • Umetne trepalnice vedno prilepite z rahlim kotom navzdol.
Količina

48kos

Barva

1 short black, 2 medium black